מדריך בדיור מוגן

דיון מתוך פורום  שיקום לנפגעי נפש - ייעוץ ותמיכה

14/03/2013 | 18:20 | מאת: דויד

אשמח שתעזרו לי. אני בדיור מוגן, אני מתפקד מצוין, אבל הבעיות הרגשיות שלי מפריעות שאסתדר לבד. בכל אופן, אני מוצא את עצמי כל שבוע עם אותה הדילמה, מה אמורים לעשות עם המדריך שבא אחת לשבוע לשעה? אני משתף את המדריך וגם העו"ס ולא מצאנו עדיין דבר מתאים. כי אני יודע לבד קניות בנק וכו' גם בישול אני מבשל לעצמי. אשמח מאד אם תוכלו לתת לי כמה כיוונים חדשים? מודה מאד דויד

29/03/2013 | 15:11 | מאת: ביבי

24/04/2013 | 11:18 | מאת: ליאת

ומה העלות של השכ"ד ושאר ההוצאות?הוסטל לפי מה ששעתי יותר זול? מישהי שמתלבטת בין הוסטל לדיור מוגן. דיור מוגן זו דירה בשוק החופשי כמו שכירות רגילה עם ביקורי בית של מדריכי שיקום כמה שעות כל יום נכון? מה עוד מקבלים שם?זה עוזר לך?

מנהלי פורום שיקום לנפגעי נפש - ייעוץ ותמיכה