קצת דחוף לי...

דיון מתוך פורום  שיקום לנפגעי נפש - ייעוץ ותמיכה

08/03/2013 | 12:27 | מאת: בלה

שלום ר מספר שאלות: 1. האם אדם שהוא עוסק פטור, חולה בנפשו, יכול לגשת לוועדת שיקום? ולגבי אפוטרופוס חוקי: האם אותו אדם (עוסק פטור חולה בנפשו) יכול לבקש שהאפוטרופוס החוקי שלו יהיו 2 בנותיו? או שוועדת השיקום מחליטה מי יהיה האפוטרופוס החוקי? (כרגע אין שום אפוטרופוס חוקי על אותו אדם) תודה מראש על כל התשובות.

בלה שלום, העיסוק שלך לא קשור כלל לסל שיקום ואל כמה את מרוויחה או במה את עובדת, רק אם יש לך לפחות 40 % נכות ואת מעל גיל 18. לגבי אפוטרופוס זה ממש לא קשור לוועדות שיקום הם לא קובעות ולא עוסקות בזה כלל, אין שום בעיה עקרונית שילד יהיה אפוטרופוס להוריו אני באופן אישי מכירה מספר מצבים כאלה, כל עוד את מסכימה לכך והן מעל גיל 18. בהצלחה נהורה

מנהלי פורום שיקום לנפגעי נפש - ייעוץ ותמיכה