צוות

דיון מתוך פורום  שיקום לנפגעי נפש - ייעוץ ותמיכה

26/02/2013 | 02:31 | מאת: בן

שלום אני גר בדיור מוגן שעמותה פרטית שממנת חלק מדירות רציתי לדעת עם המדריכים יכולים לחדור לי לפרטיות הכוונה להכנס לי לדירה מתי שהם רוצים כמו בהוסטל או שהם חייבים לשאול את הדירים .חשוב לי לציין שאני אצמי בדירה .

בן שלום, זכותך המלאה לפרטיות בכל מסגרת מגורים הוסטל או דיור מוגן. גם בהוסטל לא נכנסים לחדרים פרטיים ללא הסכמה / נוכחות הדייר בחדר למעט מקרים חריגים. בדיור מוגן צוות לא אמור להיכנס לדירה ללא רשות / נוכחות דיירים בה, לפחות להודיע. למעט מקרים חריגים. אני מציעה שתעלה את הקושי בפני הצוות ותגיעו להסכמה לשם מה נכנס הצוות כשאתה לא נמצא ואיך מתכננים זאת אחרת. בהצלחה נהורה

17/03/2013 | 12:44 | מאת: גלית

איך הגעת לעמותה הזו ? לרוב לא ממנים את הדיור מצפים שמי שמתקיים מקצבה זעומה יצליח לממן דיור אתה כיול לספר לי איך הנס הזה קרה ?מ העמותה הזו? לגבי אלו שפגועים לך בפרטיות זה באמת לא הוגן תדבר איתם תסביר להם שזה מפריע לך ומקווה שהם יתחשבו בך.

מנהלי פורום שיקום לנפגעי נפש - ייעוץ ותמיכה