חברי אמת יש דבר כזה?

דיון מתוך פורום  שיקום לנפגעי נפש - ייעוץ ותמיכה

06/02/2013 | 11:23 | מאת: ooo

מאז שנוצרה לי בעיית דיור ואין קצבה ואבי שהתעלל בנו גוסס אני בלי משפחה בעולם בכלל החברים שלי הפנו לי עורף והתנתתקו ממני כדיי שלא אפול נטל עליהם כי לא כילו לשמוע את מה שיש לי לספר על הצרות שלי להם אין בעיית דיור הם בסדר מקבלים את מלוא התמיכה מכולם מחפשת חברים אמיתיים שנמצאים בסביבה גם כשיש קשיים עצומים בחיים

06/02/2013 | 19:12 | מאת: אחד שאכפת לו

ל-000 שלום את/ה כותב/ת שאין לך קצבה. האם הגשת תביעה לקצבה? האם בוטלה הקצבה מסיבה כל שהיא? לגבי חברים/ות לענ"ד זה לא חברי אמת .וכן יש חברים אמתיים.. ומה בעצם בקשתך?-כאשר את/ה כותב/ת מחפש/ת חברים אמיתיים שנמצאים בסביבה גם כשיש קשיים בחיים? בבקשה להבהיר את עצמך.-בהצלחה.

מנהלי פורום שיקום לנפגעי נפש - ייעוץ ותמיכה