דיור

דיון מתוך פורום  שיקום לנפגעי נפש - ייעוץ ותמיכה

24/01/2013 | 20:50 | מאת: עדי

שלום רב, אני מקבלת קצבת נכות זמנית מביטוח לאומי, נאמר לי שמסל שיקום מגיע לי 650 סיוע בשכר דירה, האם גם מעמידר מגיע לי סיוע בשכר דירה תודה

30/01/2013 | 22:03 | מאת: אחד שאכפת לו

לעדי שלום: סיוע בשכר דירה מקבלים ממ. השיכון דרך אחד מהחברות המשכנות .כגון:=עמידר/ ועוד'=הסיוע כיום הוא כ-760ש"ח .יש לגשת לעמידר עם טופס אישור קבלת קיצבה -האחוזי נכות 75%ומעלה -חוזי שכירות.ת.ז.ואישור מהבנק שבו מתנהל החשבון-ו/או טופס עם מס' החשבון ומס' הסניף לאחר הגשת הבקשה בעמידר כסף הסיוע נכנס לחשבון הבנק.בהצלחה

17/02/2013 | 13:34 | מאת: אחת שאיכפת לה

אלו שהם רק 40 אחוזי נכות מקבלים מאחת החברות שמסייעות רק 650 שקלים לחודש שזה מעט מאד לעומת שכר הדירה במשק

מנהלי פורום שיקום לנפגעי נפש - ייעוץ ותמיכה