שלום לכולם..

דיון מתוך פורום  שיקום לנפגעי נפש - ייעוץ ותמיכה

20/01/2013 | 10:24 | מאת: אייל

לא כתבתי כאן המון זמן עקב שינוי בתחום הדיור אותו עברתי בשטומ"צ . מה שקורה איתי אנסה להסביר ..>> נהיה לי מאוד מאוד קשה במיוחד או בעיקר לעבוד . מאוד קשה לי לתפקד בעבודה עקב כאבים בגוף כמו כאב גב ורגליים.., וכן הרגשה ותחושה נפשית מאוד מגעילה ולא נוחה עם עצמי .הדבר גורם לי לאיכס.. מאוד וזה נורא להרגיש ולהתמודד עם זה . ובקיצור חוסר חשק לצאת מבבית מהמיטה לעבוד . כל דבר נהיה לי קשה וחוסר סיפוק . מה יכול לעזור לי לחזור לשיגרת היומיום שלי . אוליי לךהחליף מסגרת ? ? ? כן . השאלה היא לאן כי כיום אני בתעסוקה נתמכת אז וכי אחזור אחורה .? אשמח לעצות מכם ותודה אייל

אייל שלום, שינויים גם אם הם טובים ומתוך בחירה משפיעים עלינו בדרכים שונות וזה יכול להיות חלק חהסתגלות לשינוי. לפני שתעשה שינוי נוסף , אם היה לך טוב בתעסוקה הזו קודם לשינוי לא הייתי רצה להחליף אלא מנסה להתמודד תבדוק גם את הנושא של תופעות הלוואי של התרופות הפסיכיאטריות. בהצלחה נהורה

מנהלי פורום שיקום לנפגעי נפש - ייעוץ ותמיכה