איך משיגים עזרה בדיור מוגן או הוסטל

דיון מתוך פורום  שיקום לנפגעי נפש - ייעוץ ותמיכה

16/01/2013 | 19:22 | מאת: אלמונית

בעלת 40 אחוזי נכות נפשית 100 אחוז אובדן עבודה האם יש עזרה כלכלית נוספת בנושא הדיור חוץ מ650 ש"ח סיוע שכרדירה אי אפשר להתקיים מקצבה 2,200 אין לי הורים שיעזור אני צריכה לקחת הלוואות כדיי לשלם חשבון כזה או אחר או לקנות אוכל שכר רעב. שאלה אחרת מה ההבדל בין דיור מוגן להוסטל או כל סידור אחר? מה זה נותן לי עזרה של צוות בעצם שבה לבקר וזהו? איך משיגים זאת?

21/01/2013 | 20:21 | מאת: דוד

אותו דבר בדיוק הולך לעבוד בכל עבודה אפשרית כמה שאפשר לוקח חופשים ארוכים בין עבודה לעבודה ובין משמרת למשמרת ובין שעה לשעה החיים שלנו לא קלים וגם הבוסים מרמים והמדינה הורסת אותנו אבל עובדים והסיוע בשכר דירה במתן חן הוא 750 בערך ובשנה הראשונה בדירת הוסטל לא משלמים אבל צריכים לעבור קודם כל כמה חודשים בהוסטל מתוגבר ללמוד איך להסתדר בדירה רגילה לרכוש מיומנויות בדרך החיים לקבל יעוץ ושיחות ושיקום על ידי ההוסטל או המדריכים ויש עוד כמה אפשרויות

מנהלי פורום שיקום לנפגעי נפש - ייעוץ ותמיכה