מגורים טיפוליים אינטנסיביים

דיון מתוך פורום  שיקום לנפגעי נפש - ייעוץ ותמיכה

09/12/2012 | 23:22 | מאת: ניו

שלום! אני מחפש מגורים טיפוליים אינטנסיביים עבור בן משפחה באזור הדרום / המרכז. באינטרנט מצאתי רק את בית הדר ברמלה. אשמח לקבל עוד כתובות. בתודה מראש.

שלום, זו המסגרת הכי דרומית שיש למיטב ידיעתי. יש מסגרת חדשה נוספת ברמת השרון. יש מסגרת גם בנתניה. לדעתי אין בכלל עוד מסגרות מגורים טיפוליים אינטניסיביים בארץ. מלכתחילה מדובר במספר מועט מאוד של מסגרות, כך שלא תמיד יש גם מקום פנוי בהם. בברכה, נהורה

19/03/2013 | 10:07 | מאת: עדי

שלום, ברצוני לברר פרטים על ההוסטל ברמת השרון. הביאו לי מספר של ההסוטל החדש שנפתח שם "בית השרון" אך הוא אינו זמין, אשמח לדעת אם יש טלפונים שאוכל להשיג אותם. תודה ויום נעים

27/02/2014 | 20:45 | מאת: ליאור

שלום חיפשתי על המגורים הטיפוליים בנתניה באינטרנט וגם על רמת השרון ולא מצאתי י אשמח אם תאכל לתת לי פרטים אם אפשר או את השם של המקום

מנהלי פורום שיקום לנפגעי נפש - ייעוץ ותמיכה