האם יש מקומות של טיפול נפשי מקצועי בכפר נופש?

דיון מתוך פורום  שיקום לנפגעי נפש - ייעוץ ותמיכה

18/11/2012 | 23:16 | מאת: אברהם

אנחנו מחפשים. עבור אחי. מקום מקצועי ואיכותי לטיפול נפשי (דאגות חרדות). מחפשים מעין מסגרת טיפולית מסודרת משהו שדומה לכפר איזון. רק לאלה שסובלים מבעיות נפשיות.

שלום, למיטב ידיעתי רוב הטיפול במחלות נפש נערך בקהילה ולא במקומות מורחקים ומסוגרים, אני לא יודעת בדיוק מהם הצרכים ומדוע נראה לכם שצריך להרחיק אותו מהקהילה לשם טיפול. יש בצפון מקום שנקרא כישורית ושם יש גם נפגעי נפש, ושי איזשהוא מרכז ביישוב הרדוף גם בצפון. אין לי הרבה מידע לגבי המקומות הללו, אפשר בטח למצוא באינטרנט. הגישה הכללית היום היא יותר לטפל ולשקם את האנשים בתוך הקהילה שלהם ולא להרחיק בכדי שיוכלו לאחר שיעברו תהליך לחזור בקלות רבה יותר לתפקד כחלק מהקהילה הטבעית שלהם. בהצלחה, נהורה

29/10/2022 | 19:38 | מאת: יודית

בית מאזן לכל קופת חולים יש לה בתים מאזנים שהיא מממנת בית מאזן יש סוטריה של לאומית

מנהלי פורום שיקום לנפגעי נפש - ייעוץ ותמיכה