נמאס לי

דיון מתוך פורום  שיקום לנפגעי נפש - ייעוץ ותמיכה

14/11/2012 | 14:37 | מאת: א.

אני בן 30, סובל מסכיזופרניה אבל מתפקד כרגיל.לא עובד כרגע, איו לי חברים, אין ומעולם לא הייתה לי חברה.אני כל היום בבית משועמם ובודד. הדבר הכי גרוע הוא שאני יודע שחיי אף פעם לא ישתנו ולעולם לא אזכה לחיים נורמלים כמו כל אדם בגילי. אני מיואש ולא יודע מה לעשות כדי לשנות את המצב. זקוק לעזרה!

שלום, אני מבינה את תחושת היאוש שאופפת אותך, אכן עצם השהיה בבית בבדידות ללא תעסוקה יכולה ליאש אדם עם או בלי מחלה. אני לא יודעת עוד פרטים עליך אבל באופן כללי שירותי סל שיקום יכולים לסייע לך לשקם את חייך מבחינה תעסוקתית וחברתית, בקריטרניונים הם לפחות 40% נכות נפשית. בהצלחה נהורה

12/12/2012 | 19:16 | מאת: א

אתה יכול לפנות למייל הבא healthisus@bezeqint להסביר את בעייתך, מנסיון מצבך ישתפר פלאים אל תשלך אלי מייל בבקשה

מנהלי פורום שיקום לנפגעי נפש - ייעוץ ותמיכה