דיור מוגן

דיון מתוך פורום  שיקום לנפגעי נפש - ייעוץ ותמיכה

10/09/2012 | 19:23 | מאת: מלי

האם זה מקובל שמי שהוכר כזכאי לדיור מוגן ( גר לבד בדירה משלו ) לא יזכה לביקור של חונכת /עוס במשך שבוע שלם או במשך שבועיים ?( עובדת בחופש /עובדת חולה וכו' ) מה ניתן לעשות בנדון ? למי ניתן לפנות ?

שלום, זה ממש לא מקובל כולנו בני אדם וקורה שאדם חולה או יוצא לחופש, אחריותו של מנהל הדיור המוגן לדאוג למחליף ולהמשיך לתת את השירות. במידה ואת לא מקבלת את השירות את יכולה לפנות למנהל הדיור המוגן שלפעמים לא מודע לכך שהעובד לא הגיע אלייך, במידה וזה חוזר על עצמו את יכולה להחליף חברה המספקת לך את שירותי הדיור, יש היום הרבה חברות, את יכולה להתלונן בלשכת הפסיכיאטר המחוזי לצוות הבקרה או רכזת סל שיקום איזורית. נהורה

מנהלי פורום שיקום לנפגעי נפש - ייעוץ ותמיכה