סל שיקום

דיון מתוך פורום  שיקום לנפגעי נפש - ייעוץ ותמיכה

05/09/2012 | 16:35 | מאת: דליה

האם אפשר לפנות לקבלת עזרה של סל שיקום גם בלי להיות מוכרת כנכה נפשית בביטוח הלאומי או שהתנאי לכך הוא להיות נכה נפשית? ובמידה ומקבלים סל שיקום אילו הטבות ניתן לקבל מזה? ואם אכן אפשר לקבל את סל השיקום ללא נכות נפשית איך ניתן לעשות זאת?

דליה שלום, אפשר לקבל סל שיקום גם אם לא מוכרים בביטוח לאומי אם פסיכיאטר שמורשה לכך יש רשימה לדעתי באתר של בזכות או של משרד הבריאות אם הוא נותן חוות דעת שיש לך מגבלה מקבילה ל 40% נפשי. בסל שיקום יש שירותים בתחום הדיור, תעסוקה ופנאי. בהצלחה נהורה

מנהלי פורום שיקום לנפגעי נפש - ייעוץ ותמיכה