סל שיקום - דיור מוגן

דיון מתוך פורום  שיקום לנפגעי נפש - ייעוץ ותמיכה

04/09/2012 | 03:20 | מאת: שני

שלום, עברתי את ועדת סל השיקום, רציתי לדעת אם יש התחיבות לפרק זמן מסויים בהשכרה של ההוסטל, ז"א, אם אני באה לשוכר בשוק הרגיל הוא מקציב לי חצי שנה - שנה של התחייבות, אז ברצוני לדעת אם זה גם ככה בדיור המוגן. אני מקבלת כרגע 2464 ש"ח, כמה השתתפות יש? תודה, שני :) נב: נדודי שינה....

09/09/2012 | 09:40 | מאת: יקי סינגר

מצטער לא הצלחתי להבין חלק מהשאלה לגבי סיוע בשכר דירה, בתנאים מסוימים(אין דירה ברשותך..) אדם עם נכות נפשית לפי ביטוח לאומי של 40% יהיה זכאי לקבל סיוע ממשרד השיכון של בערך 800 שקל לשכירות. יש פרוצדורה לענין שכל שירות של דיור מוגן ילווה אותך בכך בהצלחה יקי סינגר מנהל ידע עמותת "אנוש"

מנהלי פורום שיקום לנפגעי נפש - ייעוץ ותמיכה