טיפול זוגי לזוגות מתמודדים

דיון מתוך פורום  שיקום לנפגעי נפש - ייעוץ ותמיכה

30/08/2012 | 11:00 | מאת: אלי

שלום לכולם, אני עו"ס באחד מהדיורים המוגנים באזור המרכז, אני מלווה זוג מתמודדים המחפשים מקום בו ניתן לקבל טיפול זוגי במחיר סביר/חינם, מדובר על זוג מתמודדים כך שיש צורך להבנה בתחום ופתיחות . אם מישהו יודע על שירות המיוחד לזוגות מתמודדים אשמח אם יפנה אותי. תודה אלי

09/02/2013 | 23:36 | מאת: יערה

היי אלי, בימים אלה, אני בוחנת אפשרות להקים מענה ייחודי של טיפול זוגי למתמודדי נפש., עדיין, אינני יודעת האם ואלו מענים קיימים בנושא., האם קיבלת התייחסויות לשאלתך? האם כעת הזוג מטופל? אשמח לסייע, שבוע טוב, יערה

10/02/2013 | 09:05 | מאת: אלי

אשמח לענות לך בפירוט ולשמוע על התוכניות שלך . אשמח אם תכתבי לי את המייל שלך לתגובה.

מנהלי פורום שיקום לנפגעי נפש - ייעוץ ותמיכה