מימון , קורס מתמודדים נותני שירות

דיון מתוך פורום  שיקום לנפגעי נפש - ייעוץ ותמיכה

27/08/2012 | 13:27 | מאת: פנינוש

שלום רב. אני משתקמת ועובדת כראש צוות במפעל מוגן כשנתיים. באוקטובר ,נפתחת ההרשמה לקורס הנ"ל שיפתח בינואר 13. הקורס מאוד מאוד יקר. וזה קצת מוזר, הרי אני מתקיימת מקצבת ביטוח לאומי. האם סל שיקום עוזר לאנשים כמוני שמעוניינים להתקדם ולקבל הכשרה נוספת, בתחום בריאות הנפש? האם הוא מממן את הקורס? תודה.

27/08/2012 | 16:39 | מאת: שיר

שלום, במקרים כמו שלך לרוב מקום העבודה מממן או מממן חלקית את הקורס. כך היה עם תלמידיי הקורס שאני עברתי. בהצלחה!

27/08/2012 | 17:48 | מאת: פנינוש

המפעל, צריך אותי בתפקיד של ראש צוות. אני אחראית על מחלקה מאוד קשה,יחסית. הם לא זקוקים לי כמדריכה לכן כדי לא "להיתקע" שם ,החלטתי להתקדם בעצמי, ולעבור קורס זה.

מנהלי פורום שיקום לנפגעי נפש - ייעוץ ותמיכה