האם אוכל לקבל שירותי דיור מוגן לוין

דיון מתוך פורום  שיקום לנפגעי נפש - ייעוץ ותמיכה

25/08/2012 | 16:49 | מאת: אלונה

ועובדת סוציאלית שתבוא אליי פעם פעמיים בשבוע כאשר אני גרה בבית הוריי?

25/08/2012 | 23:52 | מאת: אייל

לענ"דעתי.. אכן כן אפשרי לקבל שירות .. אך עכ"פ תשאלי ותבררי אצל ועם העו"ס שמלווה אותך . בהצלחה ושבוע טוב

26/08/2012 | 21:28 | מאת: יקי סינגר

שלום רב, יש צורך בהכרה של 40% נכות נפשית ע"י ביטוח לאומי או לערוך מסלול עוקף ביטוח לאומי. לאחר מכן ישנו תהליך מול סל שיקום. את יכולה לתת פרטים נוספים על נושאים אלו לגביך ?

שלום באופן עקרוני השירות של דיור מוגן ולווין נועד לאנשים שגרים לבדם ולא עם בני משפחה באופן מפורש. לעיתים יש חריגים כאשר מדובר באנשים הרוצים לצאת מבית הוריהם וזקוקים לשירות בכדי לעשות צעד זה, לתקופת זמן מוגבלת ניתן השירות. את יכולה לקבל שירות של תיאם טיפול כלומר עובדת מקצועית שתגיע אלייך ותלווה אותך אך לא מדריכה , או חונכת שהיא אינה אשת מקצוע כאשר את גרה בבית הורייך. בכל אופן הכל נתון להחלטה של וועדת שיקום, כמובן שהצד הראשון זה לפנות לוועדה. בהצלחה נהורה

30/08/2012 | 08:51 | מאת: יקי סינגר

מה מבחינתך מטרת המפגשים עם עובד סוציאלי ? רציתי להבין יותר את הצורך והרצון מעבר לדבר על שירותים כדי להבין יותר ולחשוב משם מה השירות שאת מחפשת.

03/09/2012 | 10:16 | מאת: בני

אני עו"ס בדיור מוגן, משרד הביראות מעניק אצלנו שירותי דיור ללא קשר עם יש או אין אנשים המתגוררים עם המתמודד

מנהלי פורום שיקום לנפגעי נפש - ייעוץ ותמיכה