קורס בית ספר לשיקום

דיון מתוך פורום  שיקום לנפגעי נפש - ייעוץ ותמיכה

23/08/2012 | 19:03 | מאת: פנינוש

שלום רב. אני עובדת במפעל מוגן, באזור הקריות, משמשת כראש צוות של מחלקה. אני משתקמת בעצמי. אני בעלת 17 שנות לימוד, גננת,ומדריכה בעברי. ברצוני להרשם בחודש אוקטובר לקורס "מתמודדים נותני שירות", שיחל בינואר 13 הקורס ייתן לי אפשרות לעבוד בתחום בריאות הנפש.הקורס מאוד יקר.שוחחתי עם עו"ס ברווחה. ברצוני לדעת האם באמצעות סל השיקום שיש לי, אני יכולה ללמוד . אין באפשרותי כמובן לממן זאת. תודה רבה.

26/08/2012 | 21:29 | מאת: יקי סינגר

אני יודע שבעבר היו מעט מילגות ללומדים בקורס. כדי לבדוק מול מזכירות בית הספר יקי

מנהלי פורום שיקום לנפגעי נפש - ייעוץ ותמיכה