לגבי תעסוקה במפעל מוגן בשני איזורים שונים

דיון מתוך פורום  שיקום לנפגעי נפש - ייעוץ ותמיכה

14/08/2012 | 15:30 | מאת: מירי

שלום לפני חודש התחלתי לעבוד במפעל מוגן לאחר שקיבלתי אותו בסל שיקום בוועדה שנערכה לפני 3 חודשים. אני עובדת במפעל מוגן באיזור תל אביב. רציתי לדעת - אם ארצה לעבוד באיזור הצפון, מכוון שאני מעונינת לעבור לשם לגור בשכירות, האם זה אפשרי לאחר שעבדתי חודש באיזור תל אביב?? העובדת הסוציאלית אמרה שביטוח לאומי לא מאפשר שיקום בשני איזורים שונים בארץ.

שלום, את לא יכולה לקבל שירות משני מפעלים מוגנים במקביל כלומר שאם אתה עוברת לצפון את צריכה לסיים את השירות במפעל מוגן בתל אביב ולהתחיל ישורת במפעל מוגן אחר בצפון. את יכולה לממש את זכאותך למפעל מוגן בכל מקום ושירות בו תחפצי בארץ נהורה

מנהלי פורום שיקום לנפגעי נפש - ייעוץ ותמיכה