עזרה במציאת חומר מחקרי

דיון מתוך פורום  שיקום לנפגעי נפש - ייעוץ ותמיכה

08/08/2012 | 16:16 | מאת: א

שלום, הנני סטודנטית שנה ג' לאדריכלות ובמסגרת לימודי אני כותבת סמינר בנושא השפעת ארכיטקטורת מוסדות האישפוז לחולי נפש על המטופל, ברצוני לשאול האם יש לכן היכולת לכוון אותי לספרים או מאמרים מקצועיים בנושא הנ"ל ובכל הנוגע לנגישות פסיכאטרית?בתודה מראש.

13/10/2012 | 11:16 | מאת: אריק

השאלה שלך הזכירה לי הרצאה ששמעתי פעם מפסיכיאטר. נושא ההרצאה היה השפעת מבנה האשפוז (ארכיטקטורה), על החלמת המטופלים. הפואנטה של המאמר היתה שמבנה מחלקות האשפוז במחלקה שבה הוא עובד משפיעה באופן שלילי על קצב ההחלמה. הפסיכיאטר הנ''ל פוטר מעבודתו בעקבות המאמר. לא זכור לי שם המרצה ובאיזה בית חולים מדובר. אולי תצליחי לאתר באינטרנט.

מנהלי פורום שיקום לנפגעי נפש - ייעוץ ותמיכה