פגיעה נפשית

דיון מתוך פורום  שיקום לנפגעי נפש - ייעוץ ותמיכה

06/08/2012 | 21:38 | מאת: שרי

שלום אני בת 31 ואני מתמודדת עם סכיזפורניה. אני בחורה מאד מתפקדת מורה לחינוך מיוחד עובדת בבית ספר ואני גם ספורטאית הבעיה היא שהסביבה סביבי אינה יודעת מהמצב שלי ורק המשפחה הקרובה יודעת. לכן אני חסרת חברים לחלוטין שיכולים לתמוך ולהאזין לי ולמצב שלי... זהו מקווה למצוא אוזן קשבת וחברה בני גילי שאוכל לשמור איתם על קשר

06/08/2012 | 23:37 | מאת: אייל

היי שרי ! קראתי ומאוד התחברתי ומבין אותך.. גם אני מתמודד עם סכיזופרניה בהצלחה . שמי אייל . 36 אשמח להיות איתך בקשר . בהצלחה

12/08/2012 | 11:35 | מאת: שרי

אשמח להיות איתך בקשר מצרפת את המייל שלי להמשך התכתבות [email protected]

מנהלי פורום שיקום לנפגעי נפש - ייעוץ ותמיכה