שאלה ליועצות ולכולם

דיון מתוך פורום  שיקום לנפגעי נפש - ייעוץ ותמיכה

05/08/2012 | 14:29 | מאת: נורית

האם קבלת קצבת נכות נפשית מביטוח לאומי מפריעה בחיפוש עבודה? בעת העבודה עצמה במקום מסויים ? יש למעסיק דרך לדעת על הקצבה שלי ? וכנל לגבי חברות השמה.. תודה, נורית.

05/08/2012 | 21:12 | מאת: deleted

נורית שלום, קבלת קצבת נכות לכשעצמה לא מפריעה לחיפוש עבודה. המעסיק צריך לדעת בכדי שלא יגבו ממך ביטוח לאומי כי את מקבלת קצבה או שאת יכולה לעשות זאת דרך ביטוח לאומי כמו תיאום מס. עלייך לקחת בחשבון שבמידה והשכר שלך יהיה מעל גובה הקצבה בהמשך לפי חוק לרון ייתכן וסכום הקצבה ירד. נהורה

מנהלי פורום שיקום לנפגעי נפש - ייעוץ ותמיכה