עזרה - דיור מוגן ליחידים ובכלל

דיון מתוך פורום  שיקום לנפגעי נפש - ייעוץ ותמיכה

22/07/2012 | 13:10 | מאת: Rain

שלום.. אני בת 27 ולאחרונה התחלתי לשקול את נושא הדיור המוגן (ובייחוד דיור ללא שותפים נוספים). אני יודעת שקיימים הוסטלים לצעירים, אבל עקב החרדות החברתיות שלי, קשה לי קצת עם הרעיון של מגורים משותפים (אולי –מקסימום- עם שותפה אחת, בשלב מאוחר יותר) רציתי לדעת אם יש לכם המלצות לגבי עמותות שמציעות שירותים של דיור מוגן באזור המרכז (חולון-ת"א-ראשל"צ וכו') והאם אתם מכירים כאלה שספציפית תומכים גם באפשרות של דיור מוגן ליחידים? במידה ויש פה כאלה ששכרו דירה כיחידים במסגרת דיון מוגן, אם תוכלו, יעזור לי מאוד לדעת מה טווח ההוצאות שאני צריכה לצפות להן? מבחינת שכ"ד, חשבונות וכו' (אני יודעת שיש כ-750 ¤ עזרה ממשרד השיכון, אם אני לא טועה. יש במקרה עוד מקומות שמציעים סיוע כספי, או עזרה/תיווך בבירוקרטיה שבדרך?) ובמובן היותר אישי, אם תרצו, איך הייתה החוויה שלכם ממגורים ללא שותפים (לי כבחורה יש חשש קל) בתודה מראש...

שלום, כל שירותי הדיור בכל העמותות והחברות מציעות גם את השירות של דיור מוגן לבודדים שזה תמיכה אצלך בבית, כאשר את שוכרת את הדירה. באיזור תל אביב את יכולה לבדוק באינטרנט בסל שיקום. אני עובדת בקבוצת של פרויקטים ויכולה להפנות אותך לרכזת דיור מוגן של החברה באיזור תל אביב בשם איריס -0506981881 ההוצאות אינן שונות בהרבה מכל אדם אחר ששוכר דירה באיזור. בהצלחה נהורה

06/08/2012 | 11:48 | מאת: יקי סינגר

29/07/2012 | 20:33 | מאת: שיר

אשמח אם תחזרי אלי למייל תשאירי פרטים(פלא) ליצירת קשר הלוואי ונצליח לעזור אחת לשניה.תודה,שיר.

מנהלי פורום שיקום לנפגעי נפש - ייעוץ ותמיכה