דרכי התמודדות המשפחה עם סכיזופרניה.

דיון מתוך פורום  שיקום לנפגעי נפש - ייעוץ ותמיכה

04/06/2012 | 11:54 | מאת: מיטל

שלום רב!יש לי אח בן 28 שסובל מסכיזופרניה,הוא נוטל כדורים על מנת לדכא את התסמינים אך אין שיפור ניכר במצבו.הוא יושב בבית בחוסר מעש ללא תעסוקה,פרנסה,חיי חברה.מנותק מהעולם. אני ובני משפחתי חסרי אונים באשר להתנהגותו. המצב נשאר כך במשך 6 שנים.לצערי אין לו כל תמיכה מהמשפחה ורוב המשפחה כמוני אינה בקשר איתו על אף המגורים המשותפים.לאחרונה הוא מראה סימני דיכאון ויש חשש לכך שירצה לשים קץ לחייו. מה עלינו לעשות..איך מתמודדים עם המחלה?

07/06/2012 | 09:55 | מאת: משה

בני משפחות יכולים להיעזר רבות ע"י מרכזי הייעוץ והתמיכה למשפחות של מתמודדים עם קשיים נפשיים ומחלות פסיכיאטריות. אפשר למצוא פרטים של המרכזים ע"י חיפוש : מרכזי ייעוץ ותמיכה למשפחות. השרות במרכזים אלו ניתן ע"י אנשי מקצוע בתחום בפיקוח משרד הבריאות והוא ללא תשלום.

מנהלי פורום שיקום לנפגעי נפש - ייעוץ ותמיכה