קורס בדיקות תוכנה לאנשים עם מוגבלויות

דיון מתוך פורום  שיקום לנפגעי נפש - ייעוץ ותמיכה

27/05/2012 | 22:51 | מאת: Abilities

שתפו את המידע כל שיתוף מגדיל את הסיכוי לפתיחת קורסים נוספים בעתיד בשבילכם זו לחיצת כפתור בשביל אחרים זו הזדמנות להשתלב עזרו לנו להפיץ את המידע בלעדי במכללת נס - קורס בדיקות תוכנה לאנשים עם מוגבלויות באווירה לא מלחיצה ותומכת ובשיתוף עם חברת Abilities המתמחה בהשמה של אוכלוסית עם מוגבלויות בתעשייה. לקבלת מידע נוסף על הקורס לחצו כאן ואנו נחזור אליכם עם כל המידע והפרטים אודות הקורס: http://www.ness-college.co.il/NessCollege/Pages/index32.aspx

28/05/2012 | 21:45 | מאת: אייל

לא כ"כ מובן על איזה קורס מדובר .. אשמח מאוד לקבל פרטים נוספים ושיהיה יותר ברור . תודה

09/06/2012 | 09:29 | מאת: abilities

קורס ייחודי לבדיקת תוכנה נבנה במיוחד עבור לקויי למידה ובעלי מוגבלויות מהו היתרון בלימוד המסלול בקורס בדיקות לאנשים עם מוגבלויות ? קורס זה הוא קורס ייחודי שפותח והותאם עבור אנשים עם מוגבלויות ומתוך התחשבות בצרכי הלמידה המיוחדים של אוכלוסיות אלו. הייחודיות של הקורס באה לידי ביטוי במתן מעטפת למידה כוללת למשתתפים מסוג זה כמפורט להלן:  תינתן תוספת של 70 שעות לימוד בהדרכה וחניכה אישית  ספרות מקצועית תחולק לתלמיד יוכלו להתרכז בלמידה ולא בכתיבה  הקצב פריסת הימים ושעות הלימוד נוחה ולא מלחיצה  יום הדרכה כולל 4-5 שעות לימוד ו - 1 - 2 שעות הדרכה אישית, כולל הפסקות קצובות לשאלות וריענון  הקורס מאפשר למשתתפים חסרי רקע טכנולוגי, לרכוש מקצוע טכנולוגי מבוקש כבודקי תוכנה  הקורס אינו מתפשר על רמת המקצועיות אליה יגיעו המשתתפים.  הלימודים בקורס יערכו במכללת נס, המכללה המתמחה בהכשרת אנשי בדיקות להייטק מבית נס טכנולוגיות עם הליווי הצמוד של חברת Abilitiesהמנוסה בהשמה של אנשים עם מוגבלויות  בקורס ירכשו המשתתפים ידע נרחב ומקיף החל משלב הבסיס בתחומי בדיקות תוכנה (SQA - (Quality Assurance Software  המשתתפים יקבלו הכשרה ב-3 סביבות טכנולוגיות הנפוצות בארגונים: SAP-ERP, WEB ו- IT וכולל חשיפה לכלי בדיקות אוטומטיים בהם נעשה שימוש בתהליך הבדיקות.  המסלול כולל תרגולים, בחינות, סימולציות ופרויקטים המכשירים את הסטודנטים להתמודדות עם מצבי אמת.  במסגרת ההכשרה נערך מרתון הכנה לבחינת ההסמכה ISTQB ברמת Level Foundation. הסמכת ISTQB מבוקשת ביותר על ידי ארגונים ומהווה "כרטיס ביקור" המעיד על מקצועיותו ומומחיותו של הבודק. כל זאת יעשה באווירה תומכת המובילה את המשתתפים להצלחה. מהו היקף המסלול לאנשים עם מוגבלויות? 385 שעות אקדמאיות הכוללות: 335 שעות לימוד פרונטאליים במסגרת 67 מפגשים וכן 50 שעות תרגול מעשי ללא מדריך ובנוסף, הייחודיות במבנה הקורס עבור אוכלוסיות אנשים עם מוגבלויות: עבור מי מיועד הקורס ? אנשים עם מוגבלויות המבקשים לרכוש מקצוע טכנולוגי מבוקש על ידי מעסיקים ולהשתלב בתעשיית ההי-טק מהם תנאי הקדם להשתתפות בקורס בדיקות לאנשי עם מוגבלויות ? מאחר ומספר המקומות בקורס מוגבל, יערך סינון קפדני לכל המעוניין להשתתף בקורס. מועמדים המבקשים להשתתף בקורס יעברו תהליך סינון ומיון קפדני הכולל:  ידע תפעולי וניסיון בעבודה עם מחשב  שליטה בסיסית בשפה האנגלית  ראיון אישי עם יועץ לימודים של מכללת נס ומנהלת הגיוס של חברת Abilities  מבחן התאמה פנימי קצר של מכללת נס לברור התאמה אישית למסלול אלו נושאים נכללים בקורס ?  מבואות לבודקי תוכנה בדיקות תוכנה ומתודולוגיות  הכנת פרויקט בדיקות  מרתון הכנה למבחן הסמכה – ISTQB  בדיקות בסביבת SAP-ERP , WEB ו-IT  הדגמת כלי בדיקות אוטומטיים  סיכום הקורס וסדנה לראיונות עבודה הקורס ילמד בלימודי בוקר – 3 פעמים בשבוע – החל מ- 15 ביולי 2012 בקמפוס מכללת נס תל אביב היקף הקורס 385 שעות אקדמיות בתוספת של 70 שעות הדרכה ותרגול החומר הנלמד לפרטים נוספים צרו קשר עוד היום נציגת מכללת נס, סבטלנה מורב, יועצת לימודים טלפון : 054-6750330 דואר אלקטרוני: [email protected] נציגת חברת Abilities עדי צור, מנהלת משאבי אנוש דואר אלקטרוני: [email protected] אנא נצלו את הקשרים שלכם ואת הרשתות החברתיות להן אתם שייכים כדי להביא פנייתי זו לתפוצה רחבה ככל האפשר. אני מודה לכם על העזרה ושיתוף הפעולה. בזכות הפצת המסר של Abilities נצליח יחד לחולל את מהפכת העסקת אנשים עם מוגבלויות בישראל שלכם בידידות, פנינה וטשר מייסדת ומנכ"לית Abilities Solution LTD (היכנסו לאתר שלנו www.abilities.co.il ותוכלו ללמוד עוד עלינו)

05/02/2013 | 19:17 | מאת: סרגי

אני מעוניין ללמוד את זה. מתאי מתחילים? מחקה לכל תשובה שלא תהיה ללא סבלנות!

מנהלי פורום שיקום לנפגעי נפש - ייעוץ ותמיכה