שאלה לגבי עבודה וחוק לרון

דיון מתוך פורום  שיקום לנפגעי נפש - ייעוץ ותמיכה

27/05/2012 | 14:28 | מאת: אורלי

שלום אם עבדתיבמשך שנה וקיבלתי משכורת של 4000 שקלים בחודש, האם קיצבת הנכות שלי שהיא 2400 שקלים בחודש תתבטל? שמעתי שיש רשת בטחון של 3 שנים, ואני יכולה לקבל שוב את קצבת הנכות, אבל אם אני לא ארצה, אני יכולה להגיד שאני לא רוצה, ואז הם לא יתנו לי? או שהקיצבה חוזרת אוטומטית? הם יחזירו לי את קיצבת הנכות אוטומטית גם אם אני לא ארצה אותה, אם במקרה , נגיד, אחרי שנה יפטרו אותי מהעבודה? וזה יקח לי כמה חודשים כדי למצוא עבודה אחרת??

שלום אורלי, הייתי מציעה לך להפנות השאלות לפורום של ביטוח לאומי או לפנות ישירות לעובדת השיקום שלך בביטוח לאומי ו/או למוקד הטלפוני. בהצלחה

מנהלי פורום שיקום לנפגעי נפש - ייעוץ ותמיכה