אפוא אפשר לקבל כתובות של דיון מוגן באיזור תל אביב

דיון מתוך פורום  שיקום לנפגעי נפש - ייעוץ ותמיכה

22/05/2012 | 13:46 | מאת: בת שבע

שלום אפוא אפשר לקבל כתובות של דיון מוגן באיזור תל אביב וחולון? כדי שאפשר יהיה ללכת ולהתרשם?

שלום, דיור מוגן הינו בית בו גרים אנשים את לא יכולה ללכת ולהתרשם בלי להודיע ולתאם מראש עם מתאמת הטיפול שתעדכן את הדיירים עצמם. באינטרנט תוכלי למצוא את רשימת שירותי הדיור המוגן באיזור אם תחפשי סל שיקום מחוז תל אביב. יש לי את הטלפון של המנהלת של חברת קידום קוראים לה איריס 0506981881 תוכלי ליצור איתה קשר. יש חברות נוספות. בהצלחה נהורה

מנהלי פורום שיקום לנפגעי נפש - ייעוץ ותמיכה