שיקום לסטודנטים מתמודדים

דיון מתוך פורום  שיקום לנפגעי נפש - ייעוץ ותמיכה

16/05/2012 | 13:36 | מאת: יעל

שלום, שמי יעל אוני סטודנטית לתואר ראשון, אני מוכרת כבעלת נכות נפשית על ידי ביטוח לאומי ורציתי לדעת עם יש אפשרות לקבל סיוע כלכלי כחלק מתכניות השיקום המיקצועי של ביטוח לאומי? ואם כן, איך לעשות את זה?

יעל שלום, יש לך אפשרות לפנות לעובדת שיקום שלך במחלקת שיקום בביטוח לאומי בעירך, ולבדוק עימה אופציות של סיוע כלכלי במימון לימודייך. כמו כן בחלק ממוסדות הלימוד יש אפשרות לקבלת שירותי חונכות אקדמית, מטעם סל שיקום. בנוסף יש שירות בסל שיקום שנקרא השלמת השכלה ובמסגרתו יש אפשרות לקבלת מלוות השכלה, שתפקידה לסייע ולתווך בכל הנושאים הקשורים ללימודים החל מאפשרויות מימון, מוסדות לימוד, שירותי תמיכה לסטודנטים ועוד. בהצלחה בהצלחה

מנהלי פורום שיקום לנפגעי נפש - ייעוץ ותמיכה