לא מקבלים אותי לשום עבודה נתמכת

דיון מתוך פורום  שיקום לנפגעי נפש - ייעוץ ותמיכה

22/04/2012 | 19:13 | מאת: מישהי

שלום.בת 28.כבר שנה וחצי אני עובדת במסגרת של מפעל מוגן.ולפני חצי שנה בערך.התחלתי בתהליך של תעסוקה נתמכת.יחד עם העובדת השמה שלי.אני מחפשת עבודות.באינטרנט.בעיתונים.מתקשרת למודעות דרושים.וכבר הייתי לבד ב5 ראיונות עבודה .ושום דבר לא יצא מזה.אני כבר מאסתי.אני מרגישה שמשהו בי לא בסדר שאף אחד לא רוצה אותי בשום מקום.אני מרגישה לא יוצלחת.וכישלון.אני לא רוצה להתקע במפעל מוגן כל החים.אני רוצה לעבוד ולהתפרנס כמו בן אדם נורמלי.והעובדת השמה שלי רק אומרת לי להשהות את החיפושים.ןלהמשיך בעבודה במפעל המוגן.היא לא מבינה את הרצון שלי להרגיש כמו בחורה נורמלית.היא לגמרי לא מבינה אותי.מה אני צריכה לעשות כדי שיקבלו אותי?

22/04/2012 | 20:22 | מאת: adi

היי, תקחי בחשבון שהיום המצב בשוק הוא קשה. כאילו, גם אני מחפשת עבודה בדרך של תעסוקה נתמכת. זה דורש זמן. בינתיים, בשביל שתהיה לך עבודה, תעבדי במפעל, ולדעתי תמשיכי לחפש. עדי

שלום, במסגרת של סל שיקום כיום יש אפשרויות מגוונות לתעסוקה, גם מפעל מוגן לא חייב להיות חרושתי ואפשר להתקדם בהדרגה דרך תעסוקה מעברית אל עבר השוק החופשי. מהניסיון שלי יכול לקחת זמן רב עד אשר מוצאים עבודה מתאימה בשוק החופשי וזה נכון לגבי אנשים עם ובלי מגבלה פסיכיאטרית. כמו כן במידה ואינך מרוצה מהשירות של עובד ההשמה , למשל במידה ואינו מציע לך מספיק עבודות בזמן הגיוני קיימות חברות רבות ופקרויקטים מגוונים בהם ניתן להשתלב. אולי אפשר להתייעץ עם מתאמת טיפול של סל שיקום במחזו. בהצלחה, נהורה

מנהלי פורום שיקום לנפגעי נפש - ייעוץ ותמיכה