מפגש עם תכנית "צרכנים נותני שירות"

דיון מתוך פורום  שיקום לנפגעי נפש - ייעוץ ותמיכה

27/02/2012 | 21:55 | מאת: בני כהן

מרגיש/ה שהניסיון והידע שצברת מההתמודדות האישית שלך יכול לעזור למתמודדים אחרים? מעוניין/ת בעבודה מאתגרת עם משמעות וסיפוק? אנו מזמינים אותך למפגש פתוח עם תכנית "צרכנים נותני שירות" מטרת התוכנית היא לסייע למתמודדים להשתלב בהצלחה כעובדי שיקום בשכר מלא , בתפקידים שונים כמו : חונכים, מדריכי שיקום ועוד. במפגש תוכל/י : לשמוע מרכזת השיקום המחוזית של משרד הבריאות, הגב' גיתית רינות, על שילוב מתמודדים כעובדי שיקום. לשמוע בהרחבה על מגוון השירותים שהתוכנית מציעה על מנת לקדם את תהליך ההתמקצעות וההשתלבות של מתמודדים בתפקידי שיקום. להכיר ולשמוע צרכנים נותני שירות שעובדים בשטח. לקבל מענה לכל שאלה בנושא. המפגש יתקיים ביום ראשון , 4.3.12 , בשעה 16:30 בבית אנוש חדרה (במשכנו החדש ברח' ארלוזורוב 10) ** דרכי הגעה: מתחנה מרכזית בחדרה - קווי אוטובוס 70 או 730 (של נתיב אקספרס) (לרדת בתחנה האחרונה ברח' הנשיא , מול "מחקר") הרשמה למפגש בטלפון : 09-7656475 (לירז) או אצל רכזות המועדונים החברתיים של אנוש חדרה בברכה, בני כהן רכז הסברה תכנית "צרכנים נותני שירות" יוזמה-דרך הלב [email protected]

18/03/2012 | 00:42 | מאת: יעלה

מעונינת לקבל פרטים.אני מבית שמש.בוגרת הדסה החוג לסיעוד ומאוד מעונינת לתת מניסיוני.האם אפשר לקיים מפגשים במקום קרוב יותר

02/04/2012 | 17:36 | מאת: בני כהן

יעלה שלום, את מוזמנת לפנות אלי ישירות למייל : [email protected]ואשמח לענות על שאלה שיש לך לגבי תכנית "צרכנים נותני שירות". המשך יום נעים, וחג אביב שמח! בני כהן רכז הסברה תכנית "צרכנים נותני שירות" יוזמה-דרך הלב

מנהלי פורום שיקום לנפגעי נפש - ייעוץ ותמיכה