תעסוקה באיזור חדרה

דיון מתוך פורום  שיקום לנפגעי נפש - ייעוץ ותמיכה

31/10/2011 | 17:14 | מאת: גליה

שלום רב.אני מקבלת קצבת נכות כללית על רקע נפשי,והייתי מעוניינת לקבל מידע על תעסוקה באיזור חדרה/פרדס חנה לאנשים במצבי.

01/11/2011 | 17:07 | מאת: בני כהן

גליה שלום, כל הכבוד על היוזמה והחיפוש האקטיבי של עבודה. לא כתבת איזה סוג של עבודה את מחפשת ויכולה לעניין אותך ולהיות משמעותית עבורך. האם יכול להתאים לך לעבוד (בשכר מלא) ולעזור לאנשים אחרים עם רקע דומה בתפקידים כמו חונכת, מדריכת שיקום וכד'? במידה ואת מעונינת לנסות להשתלב בעבודה מסוג זה, תכנית "צרכנים נותני שירות" יכולה לסייע לך בכך ואת מוזמנת ליצור איתי קשר במייל. בהצלחה, בני כהן רכז הסברה תכנית "צרכנים נותני שירות" [email protected]

מנהלי פורום שיקום לנפגעי נפש - ייעוץ ותמיכה