איך להוצאי רשיון?

דיון מתוך פורום  שיקום לנפגעי נפש - ייעוץ ותמיכה

31/10/2011 | 15:48 | מאת: דני

אני רוצה להוציא רישיון. תסבירו לי את הפרטים איפה ואיך ואיפה אני מקבל אישורים עם אני במעקב פסיכיאטרי... פעם שאלתי ואמרו לי שקודם כול אני צריך לעבור מבחן של 500 אחרי זה לעשות בדיקת עיניי ויש לי משקפיים! בחנות משקפיים או מקום ספציפי? ואישור מהרופא אני... מאיזה רופא בדיוק? רופא משפחה, רופא שאני במעקב אצלו או שאני יכול לפנות לכול פסיכיאטר אחר? תודה מראש דני!

31/10/2011 | 23:56 | מאת: י. בן יעקב

על הפסיכיאטר שלך לענות לך בפרוטרוט על כך. וגם עו"ס יעזור לך.

מנהלי פורום שיקום לנפגעי נפש - ייעוץ ותמיכה