רוצה לעזוב את הבית.

דיון מתוך פורום  שיקום לנפגעי נפש - ייעוץ ותמיכה

22/10/2011 | 21:25 | מאת: בחור בן 29 מבאר שבע

בן 29, גר עם אימי הגרושה בבאר שבע. רוצהלעזוב את הבית, ולא מעוניין לפרט למה. אין סיוע ולא מוכן לקבל אחד כזה ממשפחתי. בגדול, עלינו אני ואמא על פרשת דרכים, והחלטתי לעזוב. אני עובד אבל כל המשכורת שלי מסתכמת בשלושת אלפים שקלים בקושי. מקבל עוד 1300 שקלים מביטוח לאומי, עבור נכות כללית של 40% בסך הכל. איך להשיג דיור במחיר מופחת? איך למצוא לעצמי עצמאות? האם לאדם רווק, שאין לוט השכלה, ואין לו אמצעים בלתי נגמרים, יש זכויות ואפשרויות? תודה

22/10/2011 | 23:39 | מאת: י. בן יעקב

אשמח להפנות לאתר ממ"נ יש פורום על זכויות סל שיקום וביטוח לאומי מילה שלי: תן צל"ש לעצמך איך שאתה עוזר לעצמך ומתפקד וכו'. בהצלחה

מנהלי פורום שיקום לנפגעי נפש - ייעוץ ותמיכה