שתי שאלות

דיון מתוך פורום  שיקום לנפגעי נפש - ייעוץ ותמיכה

21/10/2011 | 20:19 | מאת: דפני

שלום רב, כמה שאלות.. לא בטוחה שזה המקום הנכון, אבל אני לא יודעת לאן לפנות... אני מוכרת כנכה מטעם ביטוח לאומי (נפשית..) ומקבלת קצבה על סך 2350 שח לחודש, שלפי מה שהבנתי זו 100% קצבה. יש לי חברה, גם היא מוכרת כנכה, אם כי נכות פיזית, אשר מקבלת קצבה (לא כולל ניידות) 2470 שח. רציתי לדעת לפשר ההבדל... שאלה נוספת- אני מתחילה לימודים אקדמאיים במימון ביטוח לאומי, אמרו לי שמי שלומד במערכת של מעל 50% מהמערכת, מקבל תוספת של אלף ומשהו שקלים. האם זה נכון? האם זה נכון רק לגבי אנשים שמשלמים שכר דירה? תודה רבה. דפני

22/10/2011 | 23:36 | מאת: י. בן יעקב

שלום, אני פחות מתמצא בזכויות ונהלי סל שיקום, אשמח לציין על האתר ממ"נ שיש בו פורום יעוץ זכויות סל שיקום וב.ל.

מנהלי פורום שיקום לנפגעי נפש - ייעוץ ותמיכה