לא מספיק אף פעם

דיון מתוך פורום  שיקום לנפגעי נפש - ייעוץ ותמיכה

11/10/2011 | 00:47 | מאת: שי

אני עושה את רוב הדברים בבית ואז..שאני ליפעמים לא עושה כלום אמא שלי חוזרת מהעבודה וצורחת רק עלי (יש לי אח גדול שכל היום במחשב) ואני גם שומרת על האחים שלי...וזה פשוט מעצבן מה שאני לא עושה זה לא טוב... ושאני יוצאת עם חברין הם מגבילים אותי אני צריכה לחזור ב 12 כי אני צריכה ישמור על האחים שלי ביום למחרת ודייייי כמה שאני לא אומרת להם הוא לא מקשיבים לי מה שאני לא עושה לאח שלי יש טרקטורון והוא כל היום עליו אני כל החופש הגדול חסכי כסף למחשב נייד וכל פעם שאני אומרת לאמא שאני רוצה רוצה שתבואי איתי ליקנות מחשב זה לאאא.... אחר כך אין ליט כוח היום היום אני העיפה וליפעמים מרוב עצבים אני חייבת שוקולד אז..אני לאקחת 50 שקל וקונה לי שוקולד אבל ליפעמים זה לא עוזה כי אני בסך הכל ילדה רוצה חופש שרוצה קצט יחס היום אמא שלי חזרה הביתה והיא קנתה לאחי הקטן אופנועה מגניב כזה ולאחותי בובה ולאח שלי הקטן עוד משהוא אני רציתיח שהיא גם תגיד לי בואי גם לך קניתי משהוא אבל היא לא אמרה את זה וחוץ מי זה אני מרגישה לבד מאוד לכל החברים שלעי יש מחשבים נידים איפודים איפונים וכל החרא הזה וגם אני רוצה איזה משהוא שלי שאני יכולה להידגאות בואו כאילו לבואו לבצפר ולחהוצי את הפלפון שלי בלי להיתביש.. אח שלי כל הזמן אומר לי שראני מכוערת שיש לי גבות של שטיח וזה ממשד מעליב אותי אני פשוט לא יכולה עם זה כבר יש לי חברים אבל אני לא חושבת שהם רוצים להיות חברים שלי אני חושבת שהם סתם רוצים אותי למסחק אני לא ילדה שזורמתאני ילדה שלא רוצה הרבה דברים אני רוצה יחס בסח הכל יחס חוץ מי זה אני לא צריכה כלום אני לא ילדה יפה לפי דעתי אבל כל מי שרואה אותי אומר לי שאני יפה ואני שונאת שמשקרים לי.... אני היתי רוצה שאמא שלי תבואו לבית ותגיד לי קורל הבתי לך משהוא ואני היפתך ואני יגלה שזה מחשב נייד אוו מצלמה כי אני חולמת להיות בעתיד תלמת אני אוהבת את כל העינין הזה אבל אף פעם לא סיפרתי לאימי על כך כי היא היתה חושבת שזה עוד אחד מהשתויות שלי.. ונגיד לפני שנתיים היה לי טיול שנתי ואני לקחתי את המצלמה של הבית והיא נישברה לי ואני שילמתי על התיקון ועכשיו לא סומחים עלי הם סומחים עליי במה שנוח להם.. אוףף אני יודעת שאני חופרת אבל אין לי למי להגיד את כל הדברים האלה אין לי חברה טובה כאילו יש לי אבל אני יודעת שהיא לא חברה טובה מה זה אומר? שהיא תמכור אותי עם צריך.. כשה לי אני עכשיו לבד מול כל העולם ואין לי עם מי לדבר בבקשה תעזרי לי אין אומדת למות =[ =[

11/10/2011 | 09:05 | מאת: י. בן יעקב

תצטרכי ללמוד שליטה וויסות בהתנהלות הרגשית שלך, שבהחלט לא קל כשהמצב גם ככה קשה. תפני לטיפול פסיכולוגי הנקרא קוגניטיבי התנהגותי. אני גם ממליץ על הספר "בוחרים להרגיש טוב" של ד"ר ברנס. שיהיה לך בהצלחה

22/11/2011 | 23:25 | מאת: רועה עיזים

איפה האחריות של ההורים שלך?

מנהלי פורום שיקום לנפגעי נפש - ייעוץ ותמיכה