עזרה דחופה - צריכה הכוונה

דיון מתוך פורום  שיקום לנפגעי נפש - ייעוץ ותמיכה

09/10/2011 | 16:46 | מאת: shirli

שלום מחפשת דיור מוגן סגור לגבר כבן 55 אשר נמצא כחולה איידס (לא נשא) וסובל מספיכוזה של איידס. כרגע מאושפז בבי"ח לחולי נפש אך צריך למצוא לו מקום מגורים. המשפחה לא מסוגלת לטפל בו וחייבים עזרה של מוסדות המדינה. מה עושים? מי יכול לעזור? מה ההגדרות שצריך לתת לו כדי לקבל סיוע מביטוח לאומי ומשרד הרווחה? עזרה בבקשה!!!

11/10/2011 | 13:39 | מאת: אבי פסקל

אני יכול להפנות אותך לעו"ד מומחית בנושאי מיצוי זכויות בביטוח לאומי.נא התקשרי אלי 052-3794576

מנהלי פורום שיקום לנפגעי נפש - ייעוץ ותמיכה