קרן שממנים לאפוטרופסות

דיון מתוך פורום  שיקום לנפגעי נפש - ייעוץ ותמיכה

05/10/2011 | 13:41 | מאת: לירון רביבו

היי ענת, מה שלומך? עבדנו ביחד בעבר אם את זוכרת... רציתי לשאול שאלה מקצועית, אני עו"ס ביחידה לטיפול בהתמכרויות באחת הערים במרכז ואחד ממטופלי סובל מתחלואה כפולה (סמים + מחלת נפש) ובהתייעצות עם הפסיכיאטר המחוזי יש צורך למנות לו אפוטרופוס מכיוון שהוא חסר ישע, בני משפחתו חולים גם הם והוא מסוכן מאוד לעמנו ולסביבתו. האם את מכירה/ ממליצה על קרנות מסויימות שנוכל לעבוד איתן? אשמח אפילו אם תחזרי אליי למייל האישי / לנייד, אני זקוקה לעזרה דחופה ביותר. תודה רבה וגמר חתימה טובה! לירון רביבו, עו"ס

05/10/2011 | 20:12 | מאת: אייל

שלום לירון . ענת כבר איננה מההנהלת הפורום .. בבקשה מ-בן יעקב להגיב . חג-שמח

11/10/2011 | 13:41 | מאת: אבי פסקל

אשמח לעוזר .יש לי קשר לעו"ד מומחה בעניין. נא התקשרי אלי 052-3794576

מנהלי פורום שיקום לנפגעי נפש - ייעוץ ותמיכה