פגוע נפש יכול להיות בעצמו מדריך בהוסטל?

דיון מתוך פורום  שיקום לנפגעי נפש - ייעוץ ותמיכה

03/10/2011 | 21:57 | מאת: DANA

שלום אני פגועת נפש ועזבתי לפני כשנתיים את ההוסטל ששהיתי בו , הוסטל לנפגעי נפש מבחינה חוקית, האם אני יכולה להדריך בהוסטל?

04/10/2011 | 20:43 | מאת: י. בן יעקב

בהחלט. תפני ל'צרכנים נותני שירות', יש רכזים בכל הארץ

06/10/2011 | 14:52 | מאת: בני כהן

דנה שלום, כפי שבן-יעקב כתב אין שום מניעה חוקית שמתמודד/נפגע נפש יעבוד כמדריך מן המניין בהוסטל. נהפוכו, משרד הבריאות מכיר בשנים האחרונות בחשיבות ובערך המוסף שאנשים עם נסיון אישי בהתמודדות עם סימפטומים פסיכיאטריים יכולים להביא לעבודה בתחום השיקום ומעודד העסקת נפגעי נפש בתפקידים כמו מדריכים בהוסטלים. תוכנית "צרכנים נותני שירות" הוקמה על מנת לקדם את הרעיון ואת השילוב של מתמודדים כעובדי שיקום מן המניין , בשכר מלא במערך השיקום בתפקידים שונים כמו : מדריכים בהוסטלים ובמסגרות שיקומיות אחרות, חונכים ועוד. במידה ואת מעונינת לבדוק את האפשרות להצטרף לתוכנית את מוזמנת לפנות אלי למייל : [email protected] שנה טובה וגמר חתימה טובה, בני כהן רכז הסברה תוכנית "צרכנים נותני שירות"

מנהלי פורום שיקום לנפגעי נפש - ייעוץ ותמיכה