זקוק לתמיכה ולא יודע איך לקבל אותה

דיון מתוך פורום  שיקום לנפגעי נפש - ייעוץ ותמיכה

19/09/2011 | 13:02 | מאת: אייל

לאחרונה אני נמורא מבולבל . אין לי שקט נפשי וסובל ממחשבות טורדניות . בילבול גורם לחוסר סדר בחיים . אני נורא סובל . לא יכול ללמוד או לקרוא מאמרים וכ"ד .

19/09/2011 | 20:08 | מאת: י. בן יעקב

כדאי שתבדוק טוב עם עצמך האם אתה מקפיד על התרופות במינון כמו שצריך ובזמן קבוע. יחד עם זאת ניתן להעלות מינון באופן זמני כדי להיות יותר רגוע. חשוב להקפיד על מנוחה ולישון טוב בלילה. בבית חולים מקפידים מאד על שנת הלילה, כי רק כך ניתן להתחיל את היום ברגל ימין. בכלל שינה היא מרכיב משמעותי ברוגע ואיזון נפשי. לכן, דוקא מנוחה ופחות עשיה כרגע תוכל לעזור לך, ותראה את זה באופן חיובי, יחד עם הסכמה עצמית לא להיות נוקשה עם עצמך, ולתת לגוף/נפש להרגע. אני אישית מכיר את הזמנים הקשים האלו שאין ריכוז וכו' ויותר מכך אז השעמום אוכל אותך מאד. ליבי עמך. האם אתה מסכים עם מה שכתבתי?

20/09/2011 | 13:21 | מאת: אייל

תודה על תשובתך. אכן כן מקפיד על נטילת התרופות בזמן והכל טוב . חש חולשה ושאין לי כוח וחשק לעבוד . גם המשבר של החגים של להיות לבד וכ"ו עושה את שלו. מאוד מוטרד ומודאג מהלא נודע . מתמודד בתחושות קשות .

מנהלי פורום שיקום לנפגעי נפש - ייעוץ ותמיכה