מפעל מוגן

דיון מתוך פורום  שיקום לנפגעי נפש - ייעוץ ותמיכה

07/09/2011 | 21:18 | מאת: דנה

אני אם לבחור שעובד במפעל מוגן.לא רק שהמשכורת משפילה (4ש'לשעה),אלא גם התנאים משפילים.המסכנים עובדים באנגרים ללא מזגן! המנהל טוען שלא משתלם להם לתקן את המזגנים, כי זה עולה לו יותר מדי כסף! העובדים שם על סף עילפון!וכך הם רוצים לשקם אותם? והכל בחסות משרד הבריאות...... ואין מי שישמיע את קולם......המפעל הוא "השווים" בקרית ביאליק. האם ידוע לך על מסגרת אנושית יותר שתוכל לקלוט את בני? יש לציין שהוא השתקם יפה,והתוצרים שלו נאים.

10/09/2011 | 01:56 | מאת: adi

היי, תלכו עם זה לטלויזיה. זה יעזור במשהו. עדי

12/09/2011 | 14:02 | מאת: תעסוקה נתמכת בקהילה

שלום רב, לכל אדם המקבל אישור למפעל מוגן מסל שיקום יש את הזכות לבחור את המפעל בו יעבוד! בנוסף, אם הוא בעל יכולות עבודה, אתם יכולים לברר בסל שיקום את זכאותו לקבלת אישור עבודה בתעסוקה נתמכת.(עבודה בשוק החופשי בליווי צמוד של איש השמה). אשמח לעזור, בפייסבוק: תעסוקה נתמכת בקהיל. סלולרי:050-6202395

מנהלי פורום שיקום לנפגעי נפש - ייעוץ ותמיכה