עידכון

דיון מתוך פורום  שיקום לנפגעי נפש - ייעוץ ותמיכה

11/08/2011 | 16:56 | מאת: אייל

"נמצא" בעבודה במקום מגוריי ומעביר שם 3 4 שעות של הבוקר, ממש מעט אבל תלוי למי .. אולי לי מכי קשה לי מאוד התיפקוד קשה לי להזיז ולהניע את הגוף תפוס לי בעיקבות כדור >> לפונקס<< רשום על התרופה שישנם תופעות לוואיי של כבידות ועייפות קשה במיוחד . למעשה אני רוצה כבר להרגיש טוב ורגוע כי מה ביקשתי מה ???... ככה כל יום --- כל יום התמודדות קשה ומעייפת מוציאה ממני הרבה אנרגיה

13/08/2011 | 21:54 | מאת: י. בן יעקב

אכן לא קל בכלל, יותר נכון: קשה. האמת, עיקר הקושי שלך כרגע הוא בגלל החולשה נפשית-פיזית בגלל הלפונקס. תהיה מודע לכך, ולא שאתה חסר כוחות או חיוניות לתפקד. ובתקוה שיבוא בקרוב היום שהדברים יסתדרו יותר טוב, ותחזור לעצמך. לסיכום: א. תזכור שיש לך חשק ורצון וזה בגלל התרופות ב. אכן הקשיים האלו הם חלק מכלל הקשיים בהתמודדות עם עבודה לאנשים כמונו. וזה לוקח זמן, והרבה כוחות של סבלנות ואיפוק. ומי שמאמין [בעצמו] לא מפחד.. בהצלחה

מנהלי פורום שיקום לנפגעי נפש - ייעוץ ותמיכה