מחפס זוגיות ,אתר מתאים שעובד

דיון מתוך פורום  שיקום לנפגעי נפש - ייעוץ ותמיכה

06/08/2011 | 16:46 | מאת: אורו

אני בן 33 כבר 15 שנה במיקצוע (של המחלה הנפשית )ורק עכשיו הסכמתי להעזר בדיור מוגן ותעסוקה נתמכת ובכלל להעזר.אני אחרי תואר בעיצוב ורציתי לדעת איפה יש אתרים של הכרויות של אנשים מקסימים כמונו?

08/08/2011 | 15:23 | מאת: י. בן יעקב

יש אתרים 'נפש אל נפש' וכן 'לאו דוקא' ו'למה לא'. אני לא לגמרי מכיר וחושב שזה מצליח, אבל.. למה לא??? אציין בכללי שמות של אתרים על הנפש, כמו: ממ"נ, הבלוג של צביאל רופא, אתר לשמ"ה. וכמובן האתר הנפלא 'סיפורי נפש'.

09/08/2011 | 15:12 | מאת: אורו

תודה באמת מדהים ליהיות חדש בעולם שחשבתה שאתה כולכך מכיר. מקווה להכיר מישהי באחד הבאחד האתרים תודה

מנהלי פורום שיקום לנפגעי נפש - ייעוץ ותמיכה