"זכותי" וה"מרכז למימוש זכויות רפואיות"

דיון מתוך פורום  שיקום לנפגעי נפש - ייעוץ ותמיכה

30/07/2011 | 04:34 | מאת: א

האם מישהו שמע /יודע/ ממליץ?

30/07/2011 | 05:35 | מאת: בן

הם רמאים וגנבים אחי מציע לך לא להכנס לזה אלא אם כן עורך דין לבית דין לעבודה במידה ונדחתה גם מערר... ממליץ לך לא להכנס לזה כי חבל אחי ... הם דופקים את כולם. ראה הוזהרת

30/07/2011 | 07:00 | מאת: א

שנדע בדיוק על מה מדובר? תודה רבה

04/08/2011 | 15:43 | מאת: שירי

המרכז למימוש זכויות רפואיות היחידים שעזרו לי לקבל את הקצבה. ממליצה בחום.

24/05/2012 | 13:11 | מאת: משה

אני שמעתי על חברת זכותי וגם הייתי שם במקרה שלי לא יכלו לעזור לי ואז אמרו לי שהמקרה שלי לא מזכה. אני התאכזבתי שאני לא יכול לקבל אבל עדיף לדעת זאת והתרשמתי שמדובר בחברה רצינית ואמינה שלא מענין אותה רק לפתוח תיק - ממליץ לבדוק

15/10/2012 | 09:33 | מאת: עורך דין

אני עורך דין וטופלתי על ידי זכותי לפני כשנה ולקח הרבה זמן אבל הצלחתי לקבל את הפטור ממס שלבד לא קיבלתי בערך שנה לפני כן לקחו לי לא מעט כסף אבל היה שווה כי כיום אני כבר לא משלם את עשרות אלפי השקלים ששילמתי לפני הפטור יקר אבל מומלץ

מנהלי פורום שיקום לנפגעי נפש - ייעוץ ותמיכה