השוואה

דיון מתוך פורום  שיקום לנפגעי נפש - ייעוץ ותמיכה

01/02/2011 | 12:06 | מאת: רועי

21000505722אני בן 30 , ואני לומד עבודה סוציאלית בחיפה, אך מה שמאפיין אותי בתקופה האחרונה הוא ההשוואה שלי לאנשים אחרים.אני מאוד מקנא בהם גם מצליחים לעבוד וגם מצליחים ללמוד ועוד יותר מציק לי שהם גם מצליחים בלימודים. אני גם מאוד מקנא בבן זוג שלי שגם לומד ועובד ומצליח בלימודים...גם אני רוצה את זה..ואני מרגיש שזה מפריע לקשר ביניניו ואני מודע לכך...איך אפשר לעזור לי.....

01/02/2011 | 15:46 | מאת: ענת תנעמי

רועי שלום רב, היות והפורום שלנו עוסק בנושא שיקום אני מציעה לך לפנות לפורום שעוסק בנושא זוגיות. להלן קישור: http://www.doctors.co.il/forum-428 (הקישור אינו לחיץ. יש להשתמש ב"העתק" "הדבק" בשורת הכתובת) בהצלחה ענת

מנהלי פורום שיקום לנפגעי נפש - ייעוץ ותמיכה