לפתוח מועדון תעסוקתי

דיון מתוך פורום  שיקום לנפגעי נפש - ייעוץ ותמיכה

28/01/2011 | 13:52 | מאת: לילך

שלום. אני רוצה לפתוח מועדון תעסוקתי. האם אתם יודעים,מה צריך להיות במועדון ואיזה צוות חייב להיות כדי לקבל אישור ממשרד הבריאות?תודה לכם.

29/01/2011 | 21:50 | מאת: ענת תנעמי

לילך שלום וברוכה הבאה לפורום, בדרך כלל מסגרות שיקום נפתחות לאחר שיש מכרז של משרד הבריאות לצורך כך. לכל מסגרת שיקום יש סטנדרטים שמפרסם משרד הבריאות. בקישור הבא תוכלי למצוא את הסטנדרטים לכל המסגרות ובתוכן מועדון תעסוקתי: http://www.health.gov.il/pages/default.asp?maincat=10&catId=398&PageId=2709 (הקישור אינו לחיץ יש להשתמש ב"העתק" "הדבק" בשורת הכתובת) בהצלחה ושבוע טוב ענת

30/01/2011 | 00:58 | מאת: בנ"י

אני הייתי במועדון תעסוקתי קוראים לו המכינה הקוגניטיבית זה בתלפיות ירושלים. בכל אופן תוכלי לבקר שם או באתר שלהם 'המכינה הקוגניטיבית' וללמוד מכך.

מנהלי פורום שיקום לנפגעי נפש - ייעוץ ותמיכה