מועדון חברתי לצעירים חרדים!

דיון מתוך פורום  שיקום לנפגעי נפש - ייעוץ ותמיכה

26/01/2011 | 16:18 | מאת: איתמר

שלום, אני מחפש מועדון חברתי לנפגעי נפש צעירים חרדים. אשמח לקבל מידע על מועדונים כאלו. ראיתי שיש באנוש בתל אביב מועדון חברתי לצעירים אולם אשמח לקבל מידע על מועדונים לצעירים שומרי מסורת. בנוסף האם על מנת להצטרף למועדון חברתי לצעירים צריך סל שיקום או שאפשר להצטרף מתי שלבך חפץ? אנא תעזרו לי למי שיודע.

26/01/2011 | 22:04 | מאת: ענת תנעמי

איתמר ערב טוב וברוך הבא לפורום, אישית אינני מכירה מועדון כמו שאתה מחפש. חיפשתי ברשימת שרותי השיקום של משרד הבריאות וזה הדבר היחיד שמצאתי: תוכנית חלונות מועדון חברתי - לאוכלוסיה החרדית ירושלים מרכז קהילתי רח' זכרון יעקב 5 רוממה 02-5813908 המועדון מיועד לבני 18 פלוס. לגבי שאלתך השניה בדר"כ צריך זכאות לסל שיקום כדי להשתתף בפעילות במועדון חברתי אבל אני מניחה שאפשר לבדוק את המקום גם לפני שיש סל שיקום. בכל מקרה אני מציעה לשאול את השאלה ישירות במקום הספציפי. בהצלחה ענת

27/01/2011 | 14:47 | מאת: בנ"י

א. המועדון ברוממה לאוכלוסיה במצב יותר קשה, וכמובן בלי לזלזל ולפגוע ח"ו באף אחד ח"ו. ב. לאנוש לא צריך סל שיקום אבל משלמים סכום סמלי [עם צילום ת.ז.] ג. לצערינו אין עדיין מסגרות מתאימות וכראוי לציבור החרדי. אגב, תוכל לפנות לעמותת בית חם ולדבר על כך וגם לברר.

11/02/2011 | 10:34 | מאת: אריאל

יש מועדון כזה בעזר מציון ב"ב ובפרדס כץ (ע"י אנוש). כמו כן קיים בית מדרש שיקומי בר"ג.

מנהלי פורום שיקום לנפגעי נפש - ייעוץ ותמיכה