קצבת נכות לנפגעות תקיפה מינית?

דיון מתוך פורום  שיקום לנפגעי נפש - ייעוץ ותמיכה

24/01/2011 | 16:33 | מאת: סתיו

היי :-) שמעתי לאחרונה הרבה על עניין מתן קצבת נכות לנפגעות תקיפה מינית, ורציתי לשמוע קצת יותר פרטים על הנושא כי האמת היא שאני ממש בורה. אודה לכל מי שיסכים לפרט על העניין. איך זה עובד, מה צריך לעשות?

24/01/2011 | 21:28 | מאת: ענת תנעמי

שלום גם לך סתיו :-) אינני יודעת לתת לך תשובה מדוייקת כי אינני מכירה על בוריים את החוקים של הביטוח הלאומי בנוגע לנפגעות תקיפה מינית. אני מציעה לך לשאול בפורום נפגעי/ות תקיפה מינית - תמיכה. להלן הקישור http://www.doctors.co.il/forum-1265 בהצלחה ענת

מנהלי פורום שיקום לנפגעי נפש - ייעוץ ותמיכה