לפונקס

דיון מתוך פורום  שיקום לנפגעי נפש - ייעוץ ותמיכה

18/01/2011 | 20:18 | מאת: אייל

שלום לכולם. אז ככה היום הייתי אצל רופא חדש במרפאה בה אני מטופל והוא החליט לתת לי לפונקס עקב תרופות קודמות שלא עזרו לי (ובאמת כך..!!!) ואני מאוד לחוץ מזה כי אני יודע שזה גורם לעייפות למרות שהרופא אמר לי שהיא עוברת לאחר כחצי שנה . אך אני מאוד מוטרד כי לא יודע מה ואיך ישפיע עליי . מצפה לתגובות ותמיכה . תודה אייל

18/01/2011 | 20:46 | מאת: ענת תנעמי

שלום אייל, כתמיד, אני שמחה לשמוע ממך. שינוי הוא משהו שתמיד מעורר חששות. במיוחד שינוי תרופתי. אני מניחה שהרופא שהמליץ על הלפונקס חושב שהתרופה עשויה להועיל במקום שתרופות אחרות לא הועילו. האם אתה יכול לעשות את השינוי באופן אמבולטורי או שתזדקק לאישפוז לצורך כך? אני מקווה שיצטרפו ל"שיחתנו" אנשים נוספים שאולי יש להם ניסיון עם התרופה הזאת. האם לרופא היו הצעות נוספות/אחרות או שזו הייתה הצעתו היחידה? אשמח לשמוע ממך שוב ענת

18/01/2011 | 20:50 | מאת: ענת תנעמי

אייל שוב שלום, אולי אתה יכול להתייעץ בנוסף בפורום פסיכיאטריה באתר שלנו. להלן הקישור: http://www.doctors.co.il/forum-2212 ענת

19/01/2011 | 03:39 | מאת: אייל

ראשית . תודה לך ענת על התשובה ואכן מקווה שיצטרפו לשיחתנו אנשים שייש להם ניסיון עם התרופה הזו . כיום כבר לא מאשפזים בלקיחת לפונקס גם איני צורך ורוצה באישפוז . אבל שוב אני מאוד חושש מההשלכות שיהיו לזה במיוחד בהתחלה לפחות כפי שהרופא אמר לי . אגב -- הרופא הנ"ל מכיר אותי טוב מאישפוזים קודמים והוא נכון ובטוח ואף מקווה כמוני שאכן התרופה הזו תשפיע עליי לטובה . בוקר-ויום טוב אייל

מנהלי פורום שיקום לנפגעי נפש - ייעוץ ותמיכה