א. ברכות ובהצלחה ב.שיקום תעסוקתי

דיון מתוך פורום  שיקום לנפגעי נפש - ייעוץ ותמיכה

12/03/2006 | 20:07 | מאת: שרי

כיוון שרובו של העמוד הראשון עוסק בשיקום תעסוקתי רציתי לשתף אתכם במספר פרוייקטים ייחודיים שנפתחים במרכז אבחנה ,הכשרה, והשמה תעסוקתית שיקומית הרצליה והשרון 1. הכשרה לטיפול בבע"ח מעשי +עיוני , הרצאות אורח, סיורים לימודיים השמה בסיום ההכשרה 2. הכשרה לסיעות/ים לגננות בגני ילדים עיוני+ מעשי, הרצאות אורח, ביקורים לימודיים במוסדות חינוך השמה בסיום ההכשרה 3.הכשרה באלקטרוניקה ב ECI עיוני +מעשי השמה בסיום ההכשרה 4. הכשרה במכניקה בECI עיוני+מעשי השמה בסיום ההכשרה 5.הכשרה בבית אבות בכלהמחלקות (לא טיפול סיעודי), הכשרה זו היא פרטנית השמה בסיום ההכשרה ההכשרות מלוות על ידי צוות שיקומי ,עו"ס, עובדת השמה, מורה שיקומית, מדריך מחשבים לאורך כל זמן ההכשרה יום בשבוע יוקדש לכישורי חיים,הקנית הרגלי ומיומנויות עבודה העשרה במחשביםר,סדנה לחיפוש עבודה. שיחות פרטניות, שיחות משוב פרטניות עם עו"ס שיקומית המלווה את הקבוצה. מתקבלים זכאי שיקום בטל"א זכאי סל שיקום זכאי שיקום של משרד הבטחון וכן זכאי שיקום לשכות לשרותים חברתיים

13/03/2006 | 06:53 | מאת: ענת

שרי, לא ציינת איך פונים להכשרות האלה ואיזה אישור של סל שיקום צריך ? ענת

13/03/2006 | 07:23 | מאת: שרי

הי ענת, צודקת ובכן הטלפון : 09-9506111 המייל שלי [email protected] לזכאי סל שיקום - ראשית תיבדק זכאות שיקום דרך מחלקות השיקום של בטל"א אך ורק עם מיצוי הזכויות השיקומיות בבטל"א יתאפשר לקבל אנשים שקבלו מפעל מוגן בועדת סל שיקום ובעצה אחת עם רכזת השיקום של אותו המחוז. כל פונה אשר ירצה יוכל להעזר בצוות המרכז בבדיקת הזכאות.

מנהלי פורום שיקום לנפגעי נפש - ייעוץ ותמיכה