ביזיון

דיון מתוך פורום  שיקום לנפגעי נפש - ייעוץ ותמיכה

17/01/2011 | 20:15 | מאת: שי

הגעתי לסל שיקום עים ציפיות להיתגורר בהוסטל הועדה היתה סוערת אשת ועדת השיקום היתה אלי גסת רוח ממש ביזיון ביגלל יחס כזה אנשים מיתאבדים בזיון לכל צוות המטפלים האטומים וללא רגש שטיפלו בי כל התמיכה בשיקום היתה צביעות אחת גדולה בזיון

17/01/2011 | 21:32 | מאת: ענת תנעמי

שי שלום רב וברוך הבא לפורום, ממש מצער לשמוע שאלה החוויות שלך מוועדת סל שיקום. מצער לשמוע גם על היחס וגם על כך שציפיותיך לא התממשו. חשוב לציין בהקשר הזה שאם אינך מרוצה מהחלטת הוועדה אתה יכול לפנות לועדת ערר לסל שיקום. אני מקווה להמשיך ולשמוע ממך בפורום ומקווה שבכל זאת תצליח להגשים את שאיפותיך ולהתקדם בתהליך השיקומי. ערב טוב ענת

מנהלי פורום שיקום לנפגעי נפש - ייעוץ ותמיכה