הוסטל/דיור מוגן לצעירים חרדים!

דיון מתוך פורום  שיקום לנפגעי נפש - ייעוץ ותמיכה

17/01/2011 | 19:52 | מאת: אנונימי

שלום, רציתי לברר על הוסטל/דיור מוגן לצעירים במגזר החרדי - האם יש דבר כזה? לפי מה שהבנתי יש רק למבוגרים חרדים , אך אולי אני טועה.

17/01/2011 | 21:23 | מאת: ענת תנעמי

לאנונימי שוב שלום, בעניין דיור מוגן זאת לא נראית לי בעיה היות ובדיור מוגן מצוותים כמה שותפים ששוכרים יחד דירה ואז אפשר לצוות יחד אנשים צעירים. קיימים הוסטלים לצעירים אבל למיטב ידיעתי הם אינם מיועדים ספציפית למגזר החרדי. ערב טוב ענת

17/01/2011 | 23:16 | מאת: בנ"י

למיטב ידיעתי אין עדיין כיום משהו באיכות ושמתאימה לאוכלוסיה החרדית. [יש למקרים יותר קשים].אגב, אני יודע על 'בית חם' [תוכל למצוא גם בגוגל] תשאל שם. ושוב, לתכנן מראש ולברר.

18/01/2011 | 18:57 | מאת: קובי

שלום יש מסגרת חרדית בישוב מבוא חורון -"חסדי אנוש" יש שם עבודה ותעסוקה חוגים טיולים סוסים וכל' הטלפון08-9726697 המנהל ישראל מיטלמן תודה.

07/08/2011 | 15:46 | מאת: ישראל

שלום רב, בימים אלה נפתח מענה ייחודי למגזר החרדי בדיור קבוצתי ובהוסטל באיזור אשדוד. לפרטים, ישראל טל: 0548448319 דוא"ל: [email protected]

מנהלי פורום שיקום לנפגעי נפש - ייעוץ ותמיכה